Välkommen hem! - Bandyfinalen Uppsala

Välkommen hem!

Nyhet | 2017-10-18

Det är inte bara Bandyfinalen som är tillbaka till Uppsala igen, i år har även Bandyförbundet valt att lägga sin upptaktsträff för herrarnas elitserie i Uppsala. Idag var det alltså presskonferens och lunch på anrika Flustret.

– Vi har i år valt att placera vår upptaktsträff till Elitserien i Uppsala för att belysa att SM-finalen är tillbaka i staden. Det här är ett bra tillfälle för oss att återigen visa upp Uppsala och att dessutom ge lagrepresentanter och media en liten inblick i finalerna, säger Per Selin, ligachef Svensk Elitbandy.

Efter fem år är alltså Bandyfinalen tillbaka i Uppsala där den hör hemma och lördagen den 17 mars 2018 spelas dam- och herrfinalerna på Studenternas. Det blir förstås klassisk bandyfrukost och bandygala och ett flertal evenemang i staden i samband med finalerna.

– Hela staden kommer osa bandy under en stor del av mars månad och vi jobbar hårt för en fullsatt arena med 20 000 sålda biljetter, säger Ola Rosén, ansvarig projektledare på Destination Uppsala.

Biljetterna till Bandyfinalen släpps den 8 december kl 10:00. Budskapet från Uppsalaborna till bandyvännerna är klockrent: Välkommen hem!

För mer information vänligen kontakta:
Ola Rosén, projektledare
Tel: 018-727 48 13
E-post: info@bandyfinalenuppsala.se

Om Svenska bandyfinalen
Svenska bandyfinalen 2018-2020 arrangeras av Svenska bandyförbundet och Uppsala kommun samt projektleds av Destination Uppsala.

Senaste nyheterna

Kategorier

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.