Biljettsläpp 8 december - Bandyfinalen 2018 - Bandyfinalen Uppsala

Biljettsläpp 8 december – Bandyfinalen 2018

Nyhet | 2017-12-07

Imorgon fredag den 8 december kl. 10.00 släpps de första biljetterna för Bandyfinalen den 17 mars på klassiska Studenternas i Uppsala. Det är 5 200 biljetter på utvalda sektioner som under en begränsad period kommer att säljas till ett rabatterat pris. Det rabatterade priset kommer att gälla mellan den 8 december till den 14 januari och därefter släpps de resterande biljetterna till ordinarie pris.

– Vi belönar dig som tidigt väljer att köpa din biljett med rabatterade priser, det kan också vara en perfekt julklapp till den sportintresserade sambon, föräldern eller vännen. Vi har märkt av ett stort intresse från bandypubliken runt om i landet, samt från Uppsalaborna i allmänhet. Vi tror och hoppas på ett fullsatt ­Studenternas den 17 mars och jag skulle inte vänta för länge på att köpa biljett till matcherna, säger Ola Rosén, projektledare för Bandyfinalerna i Uppsala.

Dam- och herrfinaler spelas lördag 17 mars och båda matcherna är inkluderade i biljetten. Det betyder att alla som köper biljett har möjlighet att se två Svenska Mästare under en och samma dag. Damerna spelar sin final kl.11 och herrarna kl.16.

www.bandyfinalenuppsala.se/biljetter/ finns mer information om biljetter och aktuella sektioner.

För mer information vänligen kontakta:

Ola Rosén, projektledare
Tel: 018-727 48 13
E-post: info@bandyfinalenuppsala.se

Senaste nyheterna

Kategorier

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.