Bandyfinalen och UL ingår samarbete - Bandyfinalen Uppsala

Bandyfinalen och UL ingår samarbete

| 2018-02-22

Bandyfinalen fortsätter att säkra upp viktiga samarbetspartners i Uppsala. Nu står det klart att Bandyfinalen och UL startar ett samarbete där ambitionen är att besökare på ett enkelt sätt kan ta sig till Studenternas med buss eller tåg och kan lämna bilen hemma. Eftersom både Bandyfinalerna och UL har ambitioner att ta ett stort miljöansvar underlättar vi resandet till Studenternas 17 mars genom detta samarbete.

— Destination Uppsalas målsättning är att miljömärka alla sina projekt där Bandyfinalerna är ett av dessa. Att vi hittat ett samarbete med UL och kan förenkla resandet till evenemanget där buss eller tåg i Uppland är ett bättre alternativ än bil ser vi som en viktig del i vårt miljötänk, säger Ola Rosén, projektledare Bandyfinalerna.

En resa med kollektivtrafiken som ersätter en resa med bil innebär att miljön mår bättre. Bandyfinalen uppmanar därför alla att resa tillsammans och för besökare från Uppland kan man genom detta samarbete göra det på ett effektivt vis med UL.

— Vid ett så stort evenemang som Bandyfinalen, där många människor ska ta sig till och från centrala Uppsala, blir det extra viktigt att vi hittar enkla lösningar för resorna som görs med kollektivtrafiken. Målsättningen är att så många som möjligt ska lämna bilen hemma och samtidigt uppleva att buss- och tågresan fungerar smidigt och enkelt, säger Nikodemus Kyhlén, Försäljning- & Kommunikationschef på Kollektivtrafikförvaltningen UL.

Senaste nyheterna

Kategorier

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.