Bandyfinalen och Flustret bjuder till fest - Bandyfinalen Uppsala

Bandyfinalen och Flustret bjuder till fest

| 2018-02-02

Den klassiska restaurangen går in som finalpartner till evenemanget och bjuder tillsammans med Bandyfinalen upp till fest under hela finalhelgen.

Flustret har alltid haft en central roll i bandyfinalen med sin klassiska bandyfrukost och som värd för olika finallag. Nu vill Flustret och Bandyfinalen förlänga festen under hela helgen och bjuder in alla, med eller utan biljett till finalen, till en klassisk After Work där bandyfinalen bjuder på mat och Flustret står för underhållningen.

– Bandyfinalen hör hemma i Uppsala. Det är här vi sluter upp och gör så mycket mer än 90 minuter bandy. De sista åren finalen gick i Uppsala utvecklade vi Bandyfrukosten till Bandyfesten. I år blir det fest i dagarna två och vi välkomnar alla bandyälskare ner till Flustret under helgen, säger Magnus Björkegren, ägare till Flustret.

Den stora nyheten är att Flustrets klassiska After Work återuppstår för en dag fredagen 16 mars. Bandyfinalen bjuder på mat och Flustret står för underhållningen. Husbandet Playboys lovar en riktigt klassisk After Ski, eller rättare sagt en Before Bandy.

– Flustret har alltid varit en stor del av Bandyfinalen här i Uppsala. I och med sitt läge vid Stadsparken och traditionen med bandyfrukost är vi väldigt glada att kunna förlänga festen ytterligare en dag. Vi ser det som en slags invigning till Bandyfinalen, säger Ola Rosén, Projektledare Bandyfinalerna.

Förutom Flustrets After Work, där alla är välkomna, kommer samtliga biljettinnehavare erhålla fri entré till Flustrets nattklubb på kvällen, förutsatt att man har rätt ålder inne förstås.

För mer information kontakta gärna:

Magnus Björkegren
Tel: 0733 – 508222
E-post: magnus@flustret.se
www.flustret.se

Ola Rosén, projektledare, Destination Uppsala
Tel: 018-727 48 13
E-post: info@bandyfinalenuppsala.se

För mer information se även: www.bandyfinalenuppsala.se
och https://www.facebook.com/bandyfinalenuppsala/

 

Senaste nyheterna

Kategorier

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.