3 snabba med Mattias Jensen, regionchef Uppsala på Recover - huvudpartner till Bandyfinalen - Bandyfinalen Uppsala

3 snabba med Mattias Jensen, regionchef Uppsala på Recover – huvudpartner till Bandyfinalen

| 2022-03-01

Vi är så glada att ni klivit in som huvudpartner till Bandyfinalerna i Uppsala för tredje året i rad. Men första gången med publik på läktaren, hur känns det?

– Det känns fantastiskt förstås, nu kan Uppsala få visa upp sin bästa sida och bjuda på en storslagen finalhelg med grym stämning, spännande matcher och alla de traditioner som ramar in en finalhelg i Uppsala.

Berätta varför Recover och Bandyfinalerna passar så bra ihop.

– Den starka kopplingen till Uppsala och att vi båda har en ambition för en mer inkluderande idrott. Viinvolverar oss i flera sociala projekt, både inom idrott och andra stödfunktioner i samhället. Bandyfinalerna har de senaste åren arbetat aktivt för mer jämställda finaler vilket resulterat i publikrekord för Damfinalen på Studenternas de två senaste åren det spelades med publik. Det hoppas vi förstås kunna slå i år!

På bandyfinalerna i Uppsala serveras Bandyfrukostar över hela stan, vilka är de bästa tillbehören till pytt i panna enligt dig?

– Rödbetor, vändstekt ägg och trevligt sällskap.

Vi är väldigt glada över vårt fortsatta samarbete med Recover och ser med spänning på vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Senaste nyheterna

Kategorier

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.