Frågor & svar - Bandyfinalen Uppsala

Frågor & svar

Det är tekniskt fel på hemsidan så jag kan inte köpa min biljett, vad ska jag göra?

Kontakta Ticksters kundsupport så hjälper dem dig. Du når dem på:

Telefon: 0771 47 70 70
E-post: support@tickster.com

Insläppet fungerade dåligt förra året, varför var det så?

Vi har tagit till oss av tidigare års upplevelse från många och fokuserar därför i år extra mycket på att säkerställa att insläppet ska gå smidigt till. Vi lägger mer resurser på kommunikation och på att insläppet ska gå smidigt på plats på arenan. Vi rekommenderar att komma i tid till Studenternas då det bli högt tryck vid insläppet eftersom många väljer att passera in genom entréerna de sista 30 minuterna

Vad är det för skillnad på de olika biljetterna?

Som biljettköpare kan man välja mellan följande biljettyper:

Publikbiljetter – Ordinarie biljetter på samtliga sidor av arenan. Här finns olika prisnivåer beroende på hur centralt man önskar stå.

VIP-biljetter – De mest centrerade biljetterna på huvudläktaren med tillgång till VIP-område där det erbjuds underhållning, större utbud och efterfest.

Familjefesten – Biljetten gäller endast för Damfinalen där vi bjuder på extra mycket aktiviteter för barn. Alla under 18 år går in gratis.

Supporterbiljetter – Släpps när finallagen är klara och är utvalda sektioner för respektive lags supportrar.

Varför är vissa biljetter billigare än andra?

Den stora prisskillnaden är om du väljer kort- eller långsida där du med biljett på långsida enklare kan se spelet på båda planhalvor. Du kan med de mest centrerade biljetterna få uppleva Bandyfinalerna på bästa sätt med perfekt utsikt i vad som händer överallt på banan.

Varför spelas matcharna tidigare än förra året?

Vi har valt att tidigarelägga matcherna till de mer traditionella matchtiderna i år. Det gör att du, om vädret tillåter, har möjlighet att se två fantastiska finaler i strålande solsken! Vi vill erbjuda publiken den bästa upplevelsen och vi tror att årets tider är bästa tänkbara.

Hur är tillgängligheten på arenan, kan jag exempelvis komma in med min rullstol?

Vi har en fin handikappsektion som byggs upp tillfälligt på Studenternas för evenemanget. Där finns rullstolsplatser där en ledsagare får följa med utan kostnad. Hör av dig till info@bandyfinalenuppsala.se om du har ytterligare frågor kring tillgänglighet.

Hur ser parkeringsmöjligheterna ut runt om arenan, var kan jag parkera?

Parkerar gör du enklast vid Dag Hammarskjölds Väg där arrangören har organiserad parkering för evenemangets publik. Följ skyltningen till Bandyfinalerna där du slutligen kommer till parkeringsmöjligheter vid denna väg.

Vad är Familjefesten för något?

Familjefesten är vår satsning för att få fler barnfamiljer att besöka Bandyfinalen. Från kl. 9.00 den 21 mars kan hela familjen uppleva roliga aktiviteter på Bandytorget och se damfinalen på Studenternas. Alla barn under 18 går in gratis.

Är Bandyfinalen barnvänligt?

Med Familjefesten skapar vi många aktiviteter för barn där det bland annat går att testa på olika idrotter på Bandytorget. Till Familjefesten går också alla barn under 18 år in gratis. Till Herrfinalen finns en familjeläktare (sektion F4) där barn med föräldrar är välkomna att stå. Barn har på denna sektion ett reducerat pris som är 100 kr/st. Alla barn under 3 år går in gratis.

Hur vet jag vilken sida mitt lags supporters kommer att hamna?

När kvartsfinalerna startar går vi ut med vilken sida respektive lags supportrar kommer att hamna på.

Har du andra frågor eller synpunkter, går det bra att kontakta organisationen för Bandyfinalen på info@bandyfinalenuppsala.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.