Biljetter | Bandyfinalen Uppsala

Biljetter


Bandyfinalen för damer och herrar spelas den 17 mars. Passa på att säkra din plats i god tid! Biljetterna släpps i två etapper. Under perioden 8 december – 14 januari kan du köpa din biljett till ett reducerat pris på utvalda sektioner. Från och med 15 januari köper du biljetter till ordinarie pris. Studenternas IP rymmer ca 20 000 personer. Samtliga biljetter till försäljning är ståplatsbiljetter.

Du som köper biljett till finalerna kommer ges chansen att se både damernas och herrarnas final på samma biljett. Det betyder att du kommer kunna uppleva två SM-finaler på anrika Studenternas under samma dag.

Biljetter kan köpas online via bokningssystemet Tickster som finns länkat nedan. Du kan även köpa din biljett via ombud hos UNT City på Kungsgatan 53 (Stadsteaterns biljettingång). Öppettider för ombudet är 12-18 vardagar. Avvikande öppettider hittar du här.


Biljettyper - Bandyfinalen - 17 mars - 2018

8 december - 14 januari kan du köpa din biljett till ett reducerat pris på utvalda sektioner. Från och med 15 januari köper du biljetter till ordinarie pris.


Östra långsidan

Här hittar du arenans populäraste platser! Den östra läktaren ligger på en av planens långsidor och har dessutom tak. Här finns möjlighet att välja A- eller B-sektionen som är placerade på kanterna eller VIP-biljett med tillgång till VIP-område bakom den östra läktaren. På östra långsidan finns även en handikapp-sektion.

Sektion A: 645 kr
Sektion B: 645 kr
Sektion VIP: 1150 kr
Handikapp-sektion: 350 kr (450 kr från 15 jan)

Södra kortsidan

Den större läktaren av de båda kortsidorna. Här har du nära till aktivitetsområdet bakom läktaren. Vill du komma närmare den härliga stämningen kring ett av finallagens sjungande supportrar är den södra läktaren ett riktigt bra alternativ. På den södra läktaren och sektion C är priset samma på alla platser.

Sektion C1-C10:  200 kr (250 kr från 15 jan)

Västra långsidan

Den västra läktaren är indelad i en främre och en bakre del. Här finns möjlighet att komma närmare spelet med plats på den främre läktaren eller en bra överblick av spelet på den bakre läktaren. Västra läktaren är ett billigare alternativ för dig som vill stå på långsida. Välj mellan platser i mitten eller på kanten.

Sektion D1, D3 (Kant): 350 kr (450 kr fr 15 jan)
Sektion D2, D4, D5 (Mitt): 450 kr (550 kr fr 15 jan)
Sektion E2, E5 (Kant): 350 kr (450 kr fr 15 jan)
Sektion E1, E3, E4 (Mitt): 450 kr (550 kr fr 15 jan)

Norra kortsidan

Den lite mindre av läktarna på kortsidorna. Den rymmer inte lika mycket publik och passar dig som inte vill stå på någon av de större läktarna. Stämningen kommer ändå finnas på norra läktaren då ett av finallagens supportrar finns i närheten. Vill du ta med dig barnen till finalerna finns en familjesektion som ni delar med andra barnfamiljer.

Sektion F1-F5: 200 kr (250 kr fr 15 jan)
Sektion F6-F7 (Familjesektion): 200 kr vuxen, 100 kr barn (250 kr fr 15 jan). Max två barnbiljetter per vuxenbiljett.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.