Biljetter | Bandyfinalen Uppsala

Biljetter


Bandyfinalen för damer och herrar spelas den 17 mars. Studenternas IP rymmer ca 20 000 personer. Samtliga biljetter till försäljning är ståplatsbiljetter.

Du som köper biljett till finalerna kommer ges chansen att se både damernas och herrarnas final på samma biljett. Det betyder att du kommer kunna uppleva två SM-finaler på anrika Studenternas under samma dag.

Biljetter kan köpas online via bokningssystemet Tickster som finns länkat nedan.

Biljetter kan köpas online via bokningssystemet Tickster som finns länkat nedan. Du kan även köpa din biljett via ombud hos UNT City (för närvarande stängt pga flytt, öppnar åter februari/mars).


Biljettyper - Bandyfinalen - 17 mars - 2018


Östra långsidan (Huvudläktare)

Här hittar du arenans populäraste platser! Den östra läktaren ligger på en av planens långsidor och har dessutom tak. Här finns möjlighet att välja A- eller B-sektionen som är placerade på kanterna eller VIP-biljett med tillgång till VIP-område bakom den östra läktaren. På östra långsidan finns även en handikapp-sektion.

Sektion A: 645 kr
Sektion B: 645 kr
Sektion VIP: 1150 kr
Handikapp-sektion: 350 kr

Västra långsidan

Den västra läktaren är indelad i en främre och en bakre del. Här finns möjlighet att komma närmare spelet med plats på den främre läktaren eller en bra överblick av spelet på den bakre läktaren. Västra läktaren är ett billigare alternativ för dig som vill stå på långsida. Välj mellan platser i mitten eller på kanten.

Sektion D1, D3 (Kant): 450 kr
Sektion D2, D4, D5 (Mitt): 550 kr
Sektion E2, E5 (Kant): 450 kr
Sektion E1, E3, E4 (Mitt): 550 kr

Norra kortsidan

Den lite mindre av läktarna på kortsidorna. Den rymmer inte lika mycket publik och passar dig som inte vill stå på någon av de större läktarna. Stämningen kommer ändå finnas på norra läktaren då ett av finallagens supportrar finns i närheten. Vill du ta med dig barnen till finalerna finns en familjesektion som ni delar med andra barnfamiljer.

Sektion F1-F5: 250 kr
Sektion F6-F7 (Familjesektion): 250 kr vuxen, 100 kr barn. Max två barnbiljetter per vuxenbiljett.

Södra kortsidan

Den större läktaren av de båda kortsidorna med närhet till aktivitetsområdet som finns direkt i anslutning bakom den södra läktaren. Vill du komma närmare den härliga stämningen kring ett av finallagens sjungande supportrar är detta ett riktigt bra alternativ. På den södra läktaren och sektion C är priset samma på alla platser.

Sektion C1-C10:  250 kr


Övriga biljetter


Ungdomsfinaler (Fredag)

Fredag 16 mars avgörs tre ungdomsfinaler på Studenternas. Köp din biljett redan idag via länken nedan. Under 16 år gratis i målsmans sällskap.

 

Gruppbokningar

Är ni ett sällskap på över 10 personer och vill göra en gruppbokning?
Kontakta Ola Rosén, ola.rosen@destinationuppsala.se, 018-727 48 13.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.